Over ons

In de zomer van 2016 zijn wij de barbershop gestart onder een stoere tuinoverkapping, hier komt dan ook de naam “The Barber Garden” vandaan. In september van datzelfde jaar zijn we verhuist naar onze huidige locatie aan de Brouwerijstraat in het centrum van Terneuzen. Met ruim 25 jaar ervaring is Roger zeer zeker geen onbekende in het vak.

Bij “The Barber Garden” werken we enkel op afspraak en nemen we altijd ruim de tijd voor onze gasten. Voor een knipbehandeling plannen we minimaal 45 minuten. Naast een knipbehandeling kunt u ook bij ons ook terecht voor een ontspannen scheer- en/of baard behandeling en natuurlijk een goed gesprek.

Loop gerust eens binnen en proef de sfeer!

Graag tot ziens!

Roger

Met ruim 25 jaar ervaring is Roger zeker geen onbekende in het vak En na het volgen van diverse trainingen Onder andere bij Schorem Rotterdam zijn wij geheel gespecialiseerd in het herenvak.

Leon de Groot

Ik ben Leon de Groot werkzaam als kok bij Brasserie de Westbeer. En nu al geruime tijd bezig met mijn nieuwe passie, namelijk barbier. Na maanden van trainen loop ik nu stage bij the Barber Garden. Voorlopig sta ik elke donderdag op de vloer. Kijk in ons online reservering systeem of er nog een plekje vrij is bij mij op de stoel.