Haar transplantatie

Regelmatig krijgen wij vragen over de oorzaken van haarverlies en wat hiertegen gedaan kan worden. Onbewust zijn er veel mannen die zich zorgen maken over een terugtrekkende haarlijn. Omdat wij het belangrijk vinden om onze klanten hierover te kunnen adviseren zijn wij gaan samenwerken met Hair Clinic Wolf, een specialist in haartransplantaties. Door de kennisdeling kunnen wij je alles vertellen. Heb je vragen? Loop dan gewoon even bij ons binnen.

WAAROM WORD IK KAAL?

Het verliezen van haren is een natuurlijk proces, een mens verliest namelijk iedere dag tussen de vijftig en honderd haren. Echter komen hier normaal gesproken ook nieuwe haren bij. Hierdoor is er geen sprake van kaal worden. Als je last hebt van overmatig haaruitval kunnen hierdoor kale plekken ontstaan. Er zijn verschillende oorzaken van overmatig haaruitval. Het kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van stress.

WAT IS EEN HAARTRANSPLANTATIE?

Een haartransplantatie in Turkije bij Hair Clinic Wolf is een permanente oplossing voor haarverlies. Het helpt je om weer controle te nemen over je uiterlijk, er jonger uit te zien en een boost te geven aan je zelfvertrouwen en levensstijl. Met de haartransplantatie is er een oplossing om uitgevallen haar weer permanent te herstellen.

Bij een haartransplantatie worden gezonde haarzakjes, die niet vatbaar zijn voor haaruitval, uit de achterkant van je hoofd verplaatst naar het gebied waar de kaalheid optreedt. Deze haarzakjes gaan na verloop van tijd nieuwe haren produceren, waardoor de kale plekken verdwijnen.

Een haartransplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Vanwege de plaatselijke verdoving en doordat de haartransplantatie wordt uitgevoerd door een professioneel team is een haartransplantatie voor de patiënt niet ingrijpend.

Ben je benieuwd of je geschikt bent voor een haartransplantatie en wat de kosten zullen zijn? Doe hier de berekeningscheck: https://www.hairclinicwolf.nl/bereken-uw-haartransplantatie/

Download hieronder de brochure van Hair Clinic Wolf voor meer informatie!

Download brochure